...se incarca!
Menu

Serviciile
vu-vu design

01
IN CAUTAREA DESIGNULUI PERFECT

Design Interior si Amenajari‚Äč

Pentru spatii personale sau comerciale, gasim impreuna cea mai buna varianta, iar acest serviciu include si o lista cu toate obiectele de achizitionat, sursa si pretul, astfel incat sa ne incadram in bugetul stabilit de comun acord.

Pretul pentru acest serviciu este intre 50 si 100 de lei pe metru patrat, in functie de complexitatea proiectului.

02
ALTE SERVICII

Administrare proiect

Acest serviciu implica, pe langa partea initiala de design, administrarea completa a proiectului, noi ne ocupam de tot ceea ce tine de echipe implicate, comenzi si achizitii, livrare, montaj si decoratiuni finale. Este un serviciu potrivit pentru clientii care nu beneficiaza de timpul necesar implementarii intregului proiect. Noi ne ocupam de la A la Z, in intervalul de tip si bugetul stabilite de comun acord.

Fiind un serviciu atat de complex, pretul variaza intre 120 si 170 de lei pe metru patrat, in functie de complexitatea proiectului.

Consultanta fizica si online

Acest serviciu este pentru persoanele care au nevoie de cateva idei sau de ghidare in amenajarea unui spatiu. Putem sa discutam direct la spatiul ce urmeaza a fi amenajat sau doar online. In functie de numarul de ore dedicate raportate si la complexitatea proiectului, tariful poate varia intre 150 si 200 RON pe ora.

Fa primul pas

Ai un proiect?