...se incarca!
Menu
Interior

Casa
Valea Ursului

Amenajare completa, de la rosu
mai multe informatii
01
Obiectiv

VU-VU Design : Proiect 4

Clientii acestui proiect ne-au contactat pentru amenajarea integrala a casei la rosu. Am preluat proiectul de la acel stadiu si ne-am ocupat de amenajare pana in punctul final care se vede si in poze, inclusiv exteriorul casei.

Cateva aspecte legate de amenajare:

- combinatia de culori care se regaseste in casa este de albastru turcoise, albastru marin, alb, verde si anumite accente de roz pal.

- am ales gresia si parchetul in nuante calde, care sa mearga bine cu restul obiectelor alese in amenajare.

- mobila de bucatarie a fost achizitionata din magazinul Leroy Merlin, iar restul mobilei din casa a fost comandata de pe magazinul online Vivre.

- deoarece dormitoarele sunt destul de mari, am mers pe varianta de tapet in ambele. Unul din dormitoare are si rolul de birou iar aici am ales sa retapitam o canapea veche pe care sa o punem in valoare prin plasarea pe un perete cu tapet 3D geometric, creand astfel un spatiu ceva mai office, la care contribuie si corpul de iluminat ales. In cel de-al doilea dormitor am folosit un tapet cu model fin de culoare roz pal, in combinatie cu draperii si accente de albastru marin.

- in living am creat un spatiu perfect pentru reuniuni ample, cald si primitor, foarte bine luminat. Canapeaua si taburetii au fost achizitionate din magazinul Staer.

- pentru amenajarea holului am recurs si la o parte de DIY, folosind cateva panouri din lemn natur pe care le-am vopsit cu spray si pe care le-am fixat pe perete cu silicon, pentru a da un accent de culoare in zona cuierului, iar masuta de tip consola a fost achizitionata din magazinul Jysk, fierul forjat in combinatie cu faianta in nuante marine intregind holul si dand continuitate cu restul casei.

Bugetul total pentru acest proiect a fost de 25 000 de euro.

mai multe proiecte

Proiecte similare

Slider Navigation
Interior
Apartament o camera transformat in 2
Interior
Apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Reamenajare integrala living, bucatarie si holuri
Interior
Apartament o camera

Apartament o camera

Amenajare interior
Interior
Casa Miroslava  Reamenajare Living
Proiecte

Avem multe
proiecte interesante!