...se incarca!
Menu
Interior

Apartament
2 camere

Reamenajare integrala living, bucatarie si holuri
mai multe informatii
01
Obiectiv

VU-VU Design : Proiect 3

Beneficiara acestui proiect a dorit o reamenajare partiala a apartamentului care sa includa doar living-ul, bucataria si cele 2 holuri.

Cateva aspecte legate de amenajare:

- in apartament s-a mers pe combinatia perfecta dintre albastru si maro - crem.

- pentru pereti s-a folosit un var taupe - nude cu particole foarte fine de sclipici, oferind un contrast frumos cu mobila aleasa.

- am ales culoarea alb pentru mobilierul de bucatarie si restul mobilei din living, din cauza spatiului disponibil in apartament, care nu este foarte mare. Astfel, in combinatie cu nuanta peretilor si cateva oglinzi plasate strategic, se creeaza efectul de spatiu in plus si de luminozitate.

- am dorit sa dam o nota feminina si diafana prin alegerea unor draperii semitransparente si florale.

- spatiul a fost amenajat in asa fel incat sa permita reuniuni dese cu familia si prietenii, iar barul mobil in forma de glob pamantesc subliniaza aceasta idee si confera o nota de chic apartamentului.

- datorita necesitatii de work from home, in living am creat si o zona de birou, cu toate elementele necesare acestei activitati.

Bugetul total pentru aceasta amenajare a fost de 12 000 de euro, s-a predat cheia iar beneficiara s-a intors dupa o luna si jumatate la un apartament cu totul nou si diferit care acum corespunde necesitatilor si preferintelor beneficiarei.

mai multe proiecte

Proiecte similare

Slider Navigation
Interior
Casa Miroslava  Reamenajare Living
Interior
Apartament o camera

Apartament o camera

Amenajare interior
Interior
Apartament o camera transformat in 2
Interior
Casa Valea Ursului

Casa Valea Ursului

Amenajare completa, de la rosu
Proiecte

Avem multe
proiecte interesante!