...se incarca!
Menu
Interior

Apartament o camera
transformat in 2

Renovare integrala
mai multe informatii
01
Obiectiv

VU-VU Design : Proiect 2

Clientul caruia i-am reamenajat apartamentul a dorit foarte mult culoarea galben ca parte din design. Initial, apartamentul era simplu, cu mobila wenge si accesorii de aceeasi culoare si pereti albi. Am incercat sa integram ceea ce a dorit el si sa dam si o nota masculina, clientul locuind, la acel moment, singur in apartament. 

Cateva aspecte legate de amenajare:

- pentru pereti am folosit un var special care contine particole foarte fine de sclipici, efectul fiind de luminozitate sporita, in combinatie cu lumina naturala.

- peretele din spatele canapelei a fost gandit ca punct de interes in camera si s-a folosit piatra naturala alba cu o tenta de bej. Piatra a fost sigilata, deoarece este un material poros si, in timp, isi poate schimba culoarea.

- am ales mobilierul alb sau din lemn natur pentru a crea un contrast cu peretii.

- am ales un model foarte interesant pentru backsplash, combinand faianta tip metro in 3 culori diferite, alb, gri si galben, tonuri ce se regasesc si in restul apartamentului.

- culoarea galben se regaseste in cateva puncte cheie din apartament, cum ar fi backsplash-ul din bucatarie, pernele decorative sau draperia.

- decoratiunile au fost alese in tonuri metalice si aurii, pentru a completa imaginea de ansamblu.

- un punct foarte important si de efect este modalitatea de umplere a spatiului dintre zona de dormitor si balcon. In acea zona a fost un geam termopan pe care nu am dorit sa il mai pastram. Am creat, in schimb, o zona de semilumina prin amplasarea unor rafturi din ratan si astfel am incalzit spatiul, discretia fiind asigurata prin obloane mate in restul balconului.

Bugetul initial stabilit a fost de 8000 de euro, dar am ajuns in final la 11 000, deoarece a fost nevoie de inlocuirea completa a tuturor instalatiilor, la baie si bucatarie, fapt descoperit in timpul amenajarii, cu ajutorul instalatorului. 

Rezultatul este cel ce se poate observa in poze si reflecta acel ''acasa'' dorit de client. 

mai multe proiecte

Proiecte similare

Slider Navigation
Interior
Casa Valea Ursului

Casa Valea Ursului

Amenajare completa, de la rosu
Interior
Casa Miroslava  Reamenajare Living
Interior
Apartament o camera

Apartament o camera

Amenajare interior
Interior
Apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Reamenajare integrala living, bucatarie si holuri
Proiecte

Avem multe
proiecte interesante!