...se incarca!
Menu
Interior

Apartament
o camera

Amenajare interior
01
Obiectiv

VU-VU Design : Proiect 1

Primul nostru proiect a fost reamenajarea unui apartament cu o camera pentru a fi inchiriat unor oameni frumosi ca apartamentul in sine. La inceput era un apartament gol cu o canapea in mijloc si bucataria deja existenta, inclusiv electrocasnicele, mai putin un cuptor electric pe care am insistat sa il includem in bugetul extraordinar de mic - in jur de 2000 de lei. A iesit ce se vede in poze si suntem foarte mandre de rezultat.

Cateva aspecte legate de amenajare:

- am achizitionat din magazinul Jysk un sifonier, un cadru de pat si un raft mare care sa functioneze ca si despartitor intre zona de living si zona pentru dormit - buget 1100 de lei.

- canapeaua cea micuta si draguta a fost un chilipir gasit pe Olx cu 200 de lei.

- cateva accente foarte importante si putin costisitoare - 100 de lei impreuna - sunt pantofarele de pe hol, cumparate din Ikea, si cuierele metalice cumparate din Praktiker.

- draperia, care se imbina perfect cu peretele accent de tip stucco, am primit-o de la o cunostinta si este de foarte mare efect in combinatie cu perdeaua si cu fereastra in stil francez.

 

Proprietarul ne-a comunicat dorinta de amenajare care sa se incadreze intr-un buget redus, noi i-am inteles si dorinta financiara iar feedback-ul a fost inchirierea apartamentului in doar 2 zile.

mai multe proiecte

Proiecte similare

Slider Navigation
Interior
Apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Reamenajare integrala living, bucatarie si holuri
Interior
Apartament o camera transformat in 2
Interior
Casa Valea Ursului

Casa Valea Ursului

Amenajare completa, de la rosu
Interior
Casa Miroslava  Reamenajare Living
Proiecte

Proiecte
de amenajare