...se incarca!
Menu
Interior

Casa Miroslava
Reamenajare Living

Reamenajare parter
mai multe informatii
01
Obiectiv

VU-VU Design : Proiect 5

Clientii acestui proiect ne-au contactat pentru reamenajararea parterului casei din care face parte si livingul din imagini. Amenajarea initiala era in tonuri de maro nuc si venghe combinate cu bejuri. Proprietarii se identifica foarte bine cu stilul scandinav si cel boho sau bohemian, asfel incat reamenajarea a urmarit sa includa elemente din cele doua stiluri. 

Cateva aspecte legate de amenajare:

- parchetul nuanta nucului care exista initial cand locuinta a fost cumparata de la dezvoltator, a fost inlocuit cu unul de nuanta alb cu insertii gri. Acelasi lucru a fost valabil si pentru gresia de pe hol. Diferenta de nivel dintre living si hol si imposibilitatea de o egaliza din motive de buget si indisponibilitate de timp, ne-a impiedicat sa mergem cu acelasi tip de finisaj peste tot.

- culorile alese in amenajare sunt albul, griul, nuante de lemn si multe accente de negru pentru a sparge monotonia;

- vedetele amenjarii sunt canapeaua extensibila achizitionata de pe iConfort.ro, un producator romanesc de canapele si piese de mobilier de care am fost foarte multumiti intrucat am putut comunica cu ususinta de la distanta si s-au aratat dispusi sa ne ofere foarte multe detalii legate de materiale, imbinari, intretinere (beneficiarii avand si un copil, acest aspect a contat foarte mult), eventuale intarzieri la livrare. Pe langa canapea, corpurile de iluminat din lemn confectionate de mana din materiale sustenabile de cei de la Wooden Lamp Design completeaza aspectul livingului si ii confera luminozitatea de care acesta are nevoie. 

- masutele de cafea precum si masa din laterala canapelei au fost achizitionate de la un second-hand de mobila din Iasi si sunt din lemn. Materialul natural se combina perfect cu picioarele negre din metal formand o unitate vizuala care intregeste spatiul.

- covoarele au fost achizitionate de pe CarpetVista, iar lampadarul din spatele canapelei de pe Ikea.

- in golul de perete ce separa livingul de intrarea principala s-a ales amplasarea unor ghivece cu plante suspendate, proprietarii fiind mari iuitori de natura pe care si-au dorit sa o aduca si in spatiul interior cat mai mult posibil.

- s-a renuntat complet la draperii, iar pentru a mai diminua lumina puternica din timpul zilei, s-a optat pentru niste jaluzele romane din in de culoare ivoire, completate de perdele simple albe cu un contrast fin bej la baza. 

- au fost facute modificari si la instalatia electrica intrucat a fost schimbata radical amplasarea pieselor de mobilier, inclusiv a TV-ului, lucru ce a necesitat prize suplimentare.

Toate aceste elemente aduse impreuna creeaza un tot unitar, un spatiu in care proprietarii se simt cu adevarat acasa. Locul preferat este canapeaua unde, seara de seara, familia se aduna la lumina difuza a lampadarului pentru cateva momente de relaxare dupa o zi incarcata.

02
Proiect

Galerie proiect

mai multe proiecte

Proiecte similare

Slider Navigation
Interior
Apartament o camera

Apartament o camera

Amenajare interior
Interior
Casa Valea Ursului

Casa Valea Ursului

Amenajare completa, de la rosu
Interior
Apartament o camera transformat in 2
Interior
Apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Reamenajare integrala living, bucatarie si holuri