...se incarca!
Menu
Despre noi

Design-ul face orice casa
acasa

mai multe informatii
01
Ce facem?

Armonie si functionalitate in spatiul tau

Facem ceea ce iubim. Si clientii nostri iubesc ceea ce am facut pentru ei. Pana acum nu am intalnit pe cineva care sa ne spuna ca stie extrem de bine ce rezultat final doreste sa obtina acasa sau in spatiul pe care il detine. De aceea in acest punct incepe munca noastra, a creatorilor de frumos si de ''acasa'' intr-un stil unic care sa reflecte personalitatea celui sau celor ce vor locui in acel spatiu. 

Ne intereseaza mult stilul de viata al persoanelor care vin catre noi, ce le place, ce apreciaza in casele altora, ce hobby-uri au,  ce ii inspira si ii face sa viseze, ce ii relaxeaza, care este obiectivul lor daca vorbim de un spatiu comercial, pentru ca din toate aceste informatii se contureaza cateva asa zise Mood-board-uri, extrem de personale, din care clientii aleg ce li se potriveste cel mai bine. Bineinteles, si spatiul in sine este foarte important, dimensiunile acestuia, amplasarea, orientarea si lumina naturala de care putem beneficia. 

Ce ar mai fi de retinut este ca design-ul de interior este un proces in sine, astfel incat inca de la inceput dar mai ales pe parcurs trebuie sa existe flexibilitate si adaptabilitate de ambele parti. Inainte de a demara lucrarile de amenajare vom discuta si analiza mai multe optiuni cu scopul de a ajunge, impreuna, la varianta optima care, uneori, poate fi chiar un melanj intre variantele initiale.

Initiaza o prima discutie!

02
Cine suntem?

VU-VU Design este un serviciu de amenajari interioare

Suntem Andreea si Alexandra, ne-am intalnit in Iasi, la un curs de Design Interior, unde am ajuns din pasiune pentru acest domeniu, desi lucram in arii radical diferite, Resurse Umane, respectiv Finante. Am inceput sa discutam si, incet incet, din pasiunea pentru frumos si nu numai, s-a creionat ideea pentru Vu-Vu Design. Asa ca, iata-ne aici si acum!

Cursul de design interior a fost inca o validare a faptului ca iubim acest domeniu si, pe langa cunostintele teroretice acumulate, au inceput sa apara si primele proiecte de design interior pe bune in care beneficiarii au fost cunostinte si persoane apropiate care si-au dorit sa transforme casa intr-un ''Acasa'' care sa-i reprezinte si care sa-i contina.

 

Alexandra Diaconita

Alexandra Diaconita

Designer de interior

Andreea Chiribau

Andreea Chiribau

Designer de interior

03
Putem deveni parteneri

Suntem aici pentru a ajuta, lasa-ne sa preluam partea de design interior.

Intelegem perfect solicitarile vietii din ziua de azi si limitarile de timp pe care multi dintre noi le avem. O amenajare/reamenajare este ceva foarte solicitant, atat ca timp, cat si ca energie investita, tocmai de aceea noi va putem veni in ajutor preluand partial sau total proiectele pe care le doriti. 

04
Servicii

Design Interior si Amenajari

Pentru spatii personale sau comerciale, gasim impreuna cea mai buna varianta, iar acest serviciu include si o lista cu toate obiectele de achizitionat, sursa si pretul, astfel incat sa ne incadram in bugetul stabilit de comun acord.

Pretul pentru acest serviciu este intre 50 si 100 de lei pe metru patrat, in functie de complexitatea proiectului.

Consultanta fizica si online

Acest serviciu este pentru persoanele care au nevoie de cateva idei sau de ghidare in amenajarea unui spatiu. Putem sa discutam direct la spatiul ce urmeaza a fi amenajat sau doar online. In functie de numarul de ore dedicate raportate si la complexitatea proiectului, tariful poate varia intre 150 si 200 RON pe ora.

Administrare proiect

Acest serviciu implica, pe langa partea initiala de design, administrarea completa a proiectului, noi ne ocupam de tot ceea ce tine de echipe implicate, comenzi si achizitii, livrare, montaj si decoratiuni finale. Este un serviciu potrivit pentru clientii care nu beneficiaza de timpul necesar implementarii intregului proiect. Noi ne ocupam de la A la Z, in intervalul de tip si bugetul stabilite de comun acord.

Fiind un serviciu atat de complex, pretul variaza intre 120 si 170 de lei pe metru patrat, in functie de complexitatea proiectului.